Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2011

Rediger

Publisert: 16.sep.2011 @ 22:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Image and video hosting by TinyPic

Blei ikke så fornøyd, giddet ikke og gjøre det onklig. Fin om du sier i fra før du kopierer bilde, spørr om lov.

 

Q-Hva synes du? ©Marie Bieber

Walk on fame

Publisert: 16.sep.2011 @ 19:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dette postet Justin på twitter


 

Og dette: Vist dere ikke skjønner, så er det utfor der han pleide å spille gitar, i Canada før han blei kjent. Stolt av han♥

©Marie Bieber♥

SÆRIØST?

Publisert: 16.sep.2011 @ 18:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Må si at selena var veldig fake her. Hun så veldig sur ut når hun snakket med Justin. Virker som Justin sier " Bare gå du, vi møtes senere" Så ser hun litt sur ut, for at han ikke bled med. Så med engang hun blir tatt bilde av er hun kjempe glad. Justin går bare vidre, og dropper bildene. På slutten buer alle fotografene, å sier masse "Justin sucks, uuuuuu" Kansje det var derfor han droppet bildene, for når han har gått forbi foto greien så buer de kjempe mye etter han. Hører også at de sier, selena selena, come back!  

 

Blir litt lei meg, faktisk. At de buer på han, å sier til selena at han suger osv... I mine øyne ser Justin ei seg ut, han gikk med solbriller nesten hele dagen.  Han smilte nesten ikke. Han gikk forbi alle fotografene. Så ikke noe spesielt forelsket ut, begge så ulykkelig ut. Kjerliheten blomster ihvertfall ikke.  Velig ulikt han, skulle ønske jeg viste hva det var.  Egentlig synes jeg bare at alt var rart. 

 Linker bare til dette inlegge fra BIBSES.blogg.no siden der var det mange brae bilder! Ser dere at ! Hun ser kjempe sur ut på noen av de første?  Å han ser ikke noe glad ut. LINK

©Marie Bieber♥

historie - del 3

Publisert: 12.sep.2011 @ 15:39 Kategori: Historie Kommentarer: 5

Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. 


"Hva skal vi gjøre i dag, da?" Spurte Line treneren, da alle hadde kommet inn i klasserommet. "Nei hva vil dere da?" Spurte hun og smilte. "Guttene fra Canada skulle til Ekeberg-sletta (der sem spiller kamper, for dere som ikke visste det) og være der hele dagen, kan ikke vi bare bli med dem da?" Spurte Stine og smilte stort. Alle de andre var enige. Du så ut, det var stekende sol. Du tok på deg dette:

fwpkj

Så gikk du ut med de andre. Du og Stine gikk bakerst, og litt sakte siden du gikk på krykker. Så gikk dere sammen til busstoppet, hvor guttene allerede var. "Hei!" Justin kom mot deg. Han ga deg en veldig kjapp klem før han trakk seg unna. Det ble en pinlig stillhet helt til bussen kom og dere gikk på. Den var veldig full, og dere så bare ett ledig sete. "Bare sett deg, du!" Sa Justin og smilte. "Neida, bare sett deg, du!" Sa du og smilte tilbake. "Nei, du går jo på krykker, kom igjen- bare sett deg!" Sa Justin. Og før dere visste ordet av det satt en dame der. "Jaja, sa du og stilte deg vedsidenav Justin. Det tok litt tid før bussen startet og kjøre siden det var så mange som skulle på bussen, men når alle var på og du sto ganske klemt inntill Justin siden det var så trangt startet dere å kjøre. Det ble litt kleint, og når dere svingte datt du ofte mot Justin.

"Ah, for en busstur!" Sa du mens du gikk ut av bussen. "Ja!" Sa Justin, og la til en liten latter. "Dere gikk til dem andre som sto å snakket om hva som skulle skje nå. "Alle kan bare gå rundt på sletta å gjøre hva dere vil, så møtes vi her klokka 15.00! Da skal vi hjem og skifte til fotballklær, siden dere skal spille kamper i kveld. Husk å drikk mye, og pass klokka!" Sa treneren deres. Stine kom bort til deg, og spurte om du ble med å gå bort til teltene. Du sa at du ble med, og var på tur til å gå da du kom på Justin som bare sto der. "Blir du med?" Spurte du og smilte. "Ja!" Han smilte stort. Du smilte litt og han ble med dere bort i teltene. Dere snakket ikke så mye på veien bort, dere bare gikk. "Hvor skal vi gå først?" Spurte du og så førs opp på Justin og så på Stine. Justin bare trakk søtt på skuldrene og smilte. "Stineee?" Sa du å viften hånden foran ansiktet hennes. Hun sto å så på noen gutter, typisk henne. "Hvah?" Sa hun og så på deg. "Hvor skal vi gå?" "DIT!" Sa Justin plutselig og pekte på en trikse-konkuranse. "GLEM DET!" Da du og tok et skritt bakover.. "Kom!" Sa Justin ivrig og tok deg i hånden. Han dro deg mot triksekonkuransen og prøvde seg. Han var kjempegod! Han sto der en god stund og trikset. Han klarte 68 før han mistet ballen. "Kom igjen, prøv du å!" Sa han og smilte storrt. "Aldri." Sa du og så strengt på han. "Hun vil gjerne prøve seg!" Sa Justin og så på en av de som jobbet der. "Jaja, Bare still deg i firkanten og her er en ball!" "Dust.." Sa du lavt og så på Justin. Han bare gliste. Du stilte deg i firkanten og begynte å trikse. Du hadde ikke tellingen selv, så du bare ventet til du ikke klarte mer. Du kjente du ble sliten i bena, og så bommet du på ballen. Justin sto der med et litt bekymret blikk, han var nok redd for at du hadde slått han.

Hva synes du?
//Sorry for kjedelig del! Og bare så dere vet det, det kommer fortere flere deler hvis dere kommenterer mye. Så bare tips venner- og kommenter mye!

EDIT: JA, JEG GLEMTE AT "DU" HADDE VONDT BEN.. JAJA

Justin: "I was just a kid"

Publisert: 11.sep.2011 @ 23:04 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Hallo beliebers :) Jeg synes det var viktig og publisere denne tweeten til Justin. Han har et så stort hjerte, han bryr seg virkelig!

-Eia

Afterparty

Publisert: 11.sep.2011 @ 18:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Link til video ! Videoen og bildet er fra selena`s after party, vet ikke helt hva det var after party for. Men trur kansje det var for turneen hennes? I hevrtfall, på videoe`n prøver han seg som dj og han danser selfølgelig! skulle gjerne vert  på fest med han, haha♥

 

-Marie Bieber

KONKURANSE - JDBNORWAY

Publisert: 11.sep.2011 @ 13:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei! Jeg er med i konkuranse her hvor du kan vinne masse bieber-ting blantt annet denne:

Er du med i konkuransen?

Hvor kan du få kjøpt Justin Bieber ting?

Publisert: 11.sep.2011 @ 12:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Tenkte jeg skulle lage en oversikt hvor du kan få kjøpt forskellige Justin Bieber ting. Here you go:

 

-Hette Genserene 

-First step 2 forever: my story

-someday:

-Sengesett

- T-shorter Flere t-shorter

Jeg kommer ikke på flere ting, men vist du kommer på noe, så bare i ifra!
En av mine to gensere♥

 

Q- Noen som vill at jeg skal legge ut bilder av Justin Bieber tingene mine?

-Marie Bieber

 

Bilde vs Bilde

Publisert: 11.sep.2011 @ 11:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


VS

 

Hva er din mening? Trur jeg likte bilde en best♥

 

-Marie Bieber

Nytt instagram bilde

Publisert: 11.sep.2011 @ 10:38 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Heisann beliebers :)

-Eia

justin savner selena

Publisert: 11.sep.2011 @ 10:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei beliebers ♥

Aw, de er så søte!
-frida

 

nye bilder av jelena

Publisert: 11.sep.2011 @ 10:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei beliebers ¢¾
//fan94justinbieber
Ikksant de er søte?
-frida

Justin is an christmas elf trender

Publisert: 11.sep.2011 @ 00:38 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Hei belieber :)

Ok, jeg vet ikke om det er Justin Bieber, eller en annen Justin.. Men jeg tror det har en sammenheng med julealbumet han kommer ut med. Men jeg synes uansett han er en alv, verdens kjekkeste alv!

-Har du hørt noe om det?
-Eia

GRACIAS KIDRAUHL & RIP Drew trender

Publisert: 10.sep.2011 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann beliebers ♥


Og til dere som lurer på hva RIP Drew står for. Det var en belieber med navn Drew, som døde forleden av kreft/luekemi(?). Ikke bare har Justin mistet en fan, men familien våres mistet en bror.. Rest in peace! 

Har du sett trendene?
-Eia

 

Justin's siste tweets

Publisert: 10.sep.2011 @ 17:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Hei beliebers :)

-Eia

Justin i Glee

Publisert: 10.sep.2011 @ 16:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann beliebers ♥ Fant nettopp et par videoer med Glee der de synger & prater om Justin Bieber. De er lagt ut i februar i år, så de er vel forsåvidt gamle. Men ingen grunn og kommentere at de er gamle om alt sånn der. Justin er det jo uansett :) Enjoy.Har du sett videoene før?
-Eia 

Stem Justin på Ask Men's Most Influential Men of 2011

Publisert: 10.sep.2011 @ 15:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei beliebers :) Justin er nominert til Ask Men's Most Influential Men of 2011, utrolig kult om Justin kunne bli en av dem. Dere kan stemme på Justin HER! Det er helt gratis & du behøver ikke registrering o.l, du må bare stemme i alle kategoriene og og rangere hvem du vil ha fra først til sist!


Skal du stemme på Justin? Eller, har du stemt? 
-Eia 

Intervju med Justin "Fashion night out"

Publisert: 10.sep.2011 @ 15:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo belieber ♥ Fant et intervju med Justin fra <Fashion night out>. Han er så søt, digger fyren jeg!!Har du sett intervjuet?
-Eia Belieber 

Justin forlater festen

Publisert: 10.sep.2011 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei ¢¾


//fan94justinbieber
Han er verdens kjekkeste, sant?
-frida

nytt instagram bilde

Publisert: 10.sep.2011 @ 13:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


"@benballer !!!!!!! swag"

Hva synes du om bildet?
-frida

"Stedet var en dyrehage i kveld"

Publisert: 10.sep.2011 @ 13:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Justin Bieber var æresgjesten til et av verdens mest berømte motehus. Det gikk noe vilt for seg.

Skal vi tro tenåringssensasjonen Justin Bieber (17) kan hans dag i New York (8. september, norsk tid) beskrives som en eneste stor virvelvind.

Den 17 år gamle popsensasjonen tok et fly fra Atlanta til New York for å delta på én av torsdagens mange stjernespekkede Fashion Night Out-eventer. (Fashion Night Out er en gigantisk shoppingkveld hvor over 1000 eksklusive klesbutikker i New York og verden over åpner dørene sine under moteuka og tiltrekker seg de aller største stjernene i bransjen).

Det hele startet med at Justin tok en tur innom Ray's Pizza for en liten matbit, hvor han forøvrig lagde en hel haug med morsomme grimaser til paparazzien. Deretter hoppet han i bilen og dro til det eksklusive motehuset Dolce & Gabbanas butikk i Madison Avenue. Der var Justin, sammen med blant andre RnB-stjernen Usher, en av kveldens æresgjester og 17-åringen deltok på arrangementet for å samtidig støtte veldedighetskampanjen Pencils of Promise.

Som seg hør og bør, var JB kledd i D&G-klær fra topp til tå, inkludert en kul og lilla skinnjakke, og ifølge thedailybeast signerte tenåringsstjernen blant annet noen ekslusive D&G-t-skjorter (som kostet over 1000,- kroner stykket!) og overrasket gjestene med å fremføre en spontan coverversjon av Asher Roths låt «I Love College».

Og da det hele var over noen få timer senere, hadde tydeligvis alle Belieberne i New York, fått med seg nyheten om at idolet var i byen. For da Justin forlot stedet via bakdøren, flokket tusenvis av fans seg rundt stjernen og forsøkte å hale og dra i den unge gutten idet han satte seg inn i bilen.

- Det var ikke akkurat som jeg hadde forventet, og en vill dag. Men til slutt klarte vi å samle inn nok penger for veldedighet til å bygge en ny skole med Pencils of Promise, delte Justin på Twitter da han hadde fått summet seg litt etter den lange dagen.

- På flyet gjennom natten. Takk til all fansen som møtte opp i kveld. Fikk rocke med brødrene mine Asher Roth og Usher. Det stedet var en dyrehage i kveld. Men vi rocket 
«I Love College» med Asher Roth og fansen. Kult øyeblikk, la han til litt senere.

//bibses


-Frida

nytt radiointervju

Publisert: 10.sep.2011 @ 13:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei beliebers ♥

//fan94justinbieber

Likte du intervjuet?
-frida

nye bilder av jazzy

Publisert: 10.sep.2011 @ 11:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei beliebers ♥
//fan94justinbieber
Er hun ikke søt?
-frida

Justin Bruker jente bukser?

Publisert: 10.sep.2011 @ 09:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I denne videoen sier Justin "Jeg bruker jente jeans, siden de passer meg bedre". Jeg bryr meg ikke, så lenge han er like perfekt som altid. Synes han er tøff jeg, som er så erlig. Men han vet jo at beliberene, liker han for den han er. Men jeg må si at han bruker ikke jente jeans, så ofte. Siden han segger, hihi♥ 

 

Q- Bryr du deg? Hva synes du om det?   -Marie Bieber

 

Ja, jeg kan bare ta det nå, vi har fått en til blogger på bloggen. Som dere sikkert har merket? Hun heter Eia :-)

Harald Rønneberg: "Jeg kødder ikke"

Publisert: 09.sep.2011 @ 23:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann beliebers! Har du sett på senkveld har du kanskje fått med deg at Harald digger Justin Bieber. Heh, jeg syntes det var ganske kult jeg :) vi blogges.

-Eia

Gamle bilder av Justin

Publisert: 09.sep.2011 @ 23:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Hei du belieber! Tenkte jeg skulle legge ut noen gamle bilder av Justin, enjoy :)
(De er forresten ikke super gamle, visst du trodde det.. Det kommer kanskje gamlere i eget innlegg)

-Er han ikke søt?
-Eia Belieber

Te amo kidrauhl

Publisert: 09.sep.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei beliebers! 
THE AMO KIDRAUHL trender på twitter, det betyr JEG ELSKER KIDRAUHL ♥Kommer mer historie i morgen, men kommer oftere hvis du kommenterer! Haha..

historie - del 2

Publisert: 09.sep.2011 @ 22:01 Kategori: Historie Kommentarer: 0

Du kastet deg ned foran han for å ta ballen i hendene, og han falt over deg. Du følte en enorm smerte i låret, det var nesten uutholdelig. 


Justin reiste deg fort opp. "Går det bra?!" Spurte han livredd. Du vred deg i smerte. Alle sto samlet rundt deg. Du lå der i noen sekunder før treneren deres kom løpende mot deg. Han hjalp deg opp og du la armen rundt nakken hans, og hinket opp mot klasserommet."Au!" Legen tok forsiktig på det blåe låret ditt. "Det er ikke noe alvorlig, bare en hardt slag. Kan gjøre vondt noen dager! Sa han, og surret bandasje og satte på noe annet hardt du ikke visste hva var. Så gikk alle ut så du skulle slappe av, men det varte ikke lenge før det banker på igjen. "Kom inn!" Roper du. En trist Justin kommer inn. "Hei!" Sier du glad. "Hei.." Sier han lavt og faker et smil. "Du, det går bra!" Sa du oppmuntrende. Han smilte litt og satte seg ned ved siden av deg. "Justin", sa han og strakk frem armen sin. "Haha, det vet jeg. "DN" Sa du og lo litt. Han lo litt han også. Så ble det en pinllig stillhet. "Hvordan går det med kamper og sånn, med beinet ditt?" Sa Justin pluselig. "Ehm, jeg får lov til å stå i mål, bare jeg ikke bruker beinet så mye ellers. Det er ikke noe farlig, bare et hardt slag!" Sa du og smilte. Justin nikket og smilte såvidt. "Sorry, altså.." Sa han og så opp på deg, så blikket deres møttes. Du så inn i de brune, snille øynene hans. De du elsket. "Det går helt fint! Seriøst, HELT fint." Du smilte. 

"Skal vi gå ut?" Spurte Justin plutselig. Dere hadde sittet lenge og snakket om alt mellom himmel og jord. "Ja, kanskje det" Sa du og smilte. Du reiste deg og begynte å gå ut. Du smilte litt til Justin, og han kom etter deg. Dere gikk ut til de andre som hadde dusjet og satt og snakket med de andre guttene på laget til Justin. "Hvor har dere vært'a?" Spurte Ryan når dere kom gående. "Bare i klasserommet" Sa Justin og smilte. Dere satt en stund og snakket alle sammen til det var leggetid. 

Du våknet av at alle snakket. "Hei syvsoveren!" Sa Heidi som satt i senga si. "Da må alle begynne å ordne seg, så går vi ned i frokostsalen!" Sa treneren. Dere skulle ha kamper i dag, men det var ikke før på eftan. Du tok på deg en topp og en fotballshorts og noen lette tøysko- Børstet håret og satte luggen i en spenne. Dere gikk samlet ned i spisesalen og så guttene satt der allerede. Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. Sorry for kjedelig del..
Hva synes du?
-frida

Justin på instagram

Publisert: 09.sep.2011 @ 21:41 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Heisann beliebers :)

Justin's siste bilder og oppdateringer på instagram.

-Eia

i love kids

Publisert: 09.sep.2011 @ 18:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


 

Unødvendig?

Publisert: 09.sep.2011 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Så denne videoen på facebook. Dette er min menig om dette:

HVORFOR? Gidder han å bruke tiden sin på dette, når han hater Justin? Hvorfor gidder han å bruke tiden sin på å spille den inn, redigere den å laste den opp? Misliker sånne folk utrolig mye. Respekterer at folk ikke liker han, men sånne ting som det her er UNØDVENDIG! Hvordan kan man hate noen man ikke har møtt, eller kjenner? Jeg er sikker på at alle som "hater" Justin hater han fordi de er sjalu. Sjalu for at han har stemme, utsende, personlig het og ikke minst maaange fans og maaange jenter! Nå tenker vell haterne "hvordan kan du elske noen du ikke har møtt?" Er det ikke bedre å elske en å hate? Er det ikke bedre å være posetiv en negativ? Det synes ihevrtfall jeg! Jeg må si at hatere har ingen grunn til å hate, man kan synes han ikke er verdens kjekkeste, eller verdens flinkeste å synge men erlig talt å hate er et sterkt ord! På skolen får jeg høre ofte, han er stygg, han kan ikke synge, han er gay, han er ikke så populer som du sier. Men vet du hva? Jeg sier bare uansett hva du sier så kommer jeg ALTID til å elske han. I mine øyne er han værdens peneste, greieste, flinkeste å synge og mest populere! 

Haterne vinner ALDRI! Jeg er sikker på at belibers er de beste fansen ever! For uansett hvor mye dritt vi får høre så hever vi oss bare over det! Vi er stolte over å være belibers, vi er stolte over hva justin har fått til. Og det har vi all grunn til! "Once beliber always beliber♥"

 

Kommenterte dette på face, vist noen lurer. Som sakt ufattelig unødvendig!

Q- Hva synes du om dette? -Marie Bieber

Dagens bilde!

Publisert: 09.sep.2011 @ 16:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Dette må være mitt yndlings bildet for tiden!

Begrunnelse: Synes han er så ufattelig kjekk på dette bilde. Så synes jeg han er HOT med pircing(?) i øret!

 

-Marie Bieber

historie - del 1

Publisert: 09.sep.2011 @ 16:06 Kategori: Historie Kommentarer: 3

Hei! Tenkte jeg skulle lage historie jeg også, men det er min første, så tror den blir ganske kort! Men da setter jeg i gang.

Du var 16, og bodde i norge.  Du elsket fotball! Du var en normal 16-åring og hadde mange fine venner. Helt normalt liv. Du er bare en Justin Bieber fan, ikke belieber, bare en fan.
"JEG GLEDER MEG SÅ!" Ropte Stine, bestevennen din når du kom ut av bilen der dere skulle møte opp før dere dro til oslo, dere skulle på norway cup. "Jeg og!" ropte du og smilte kjempestort. Dere snakket lenge før dere begynte å kjøre. Du satte på musikk og sovnet fort.

"DN!" Moren din ristet i deg. "Vi er fremme!". Du gikk ut i bilen og tok ut kofferten din bak. Du fulgte etter dem andre inn i klasserommet før dere gikk ut. Det var utrolig fint der, med en stor kunstgressbane! Dere så dere litt rundt før klokka var 10 og alle gikk inn. Dere gikk gjennom noen regler og slik før klokka ble 11, og da la alle seg. Du sov på en dobbeltmadrass alene, bare fordi du likte å ha god plass. Du sovnet ganske fort.

Neste dag var fridag, siden dere hadde dratt litt tidelig. Dere bestemte dere for å trene, så du tok på deg leggbeskyttere, fotballstrømper, en litt stor fotballshorts og en vanelig t-skjorte. Så satte du opp håret i en strikk og tok på litt mascara, ikke noe mer siden dere bare skulle spille fotball. 

"Vi blir med dem!" Det var Stine. Hun pekte mot noen gutter på alderen din. Selvfølgelig, så guttegæren hun var! Alle sa at det var greit så dere gikk bort. "Hei!" Sa Stine ganske lavt. "Kan vi bli med og spille?" Sa hun litt høyere etterpå. "Øhm.." Sa en av guttene og så rart på dere. "Engelsk!" sa du lavt mens du dyttet til henne litt. "Can we play with you?" Sa hun litt usikkert med dårlig engelsk. (Jeg skriver på norsk selv om det er engelsk egentlig, fra nå av) "Ja, selvfølgelig!" Sa en annen gutt og smilte. "Dere mot oss?" Spurte Synne selvsikkert. "Kjør på!" Sa gutten. 

Dere skulle akkurat begynne, da du så han. Gutten med det fine håret, den fine kroppen, og de fantastiske brune øynene. Du trodde du skulle dø der og da, du sto rett foran- og skulle spille fotball mot selveste Justin Bieber! Du prøvde å roe deg ned, for du ville ikke drite deg ut.. Du prøvde å konsentrere deg om kampen, og det klarte du fint. Han var tydeligvis spiss, du var keeper. Dere startet og du sto konsentrert og så på ballen. En av guttene, som du nå så var en av bestevennene til Justin- Chaz hadde ballen og kom mot deg. Han var ved 16-meteren da han stoppet opp og skøt ballen rett mot mål. Du så på ballen, som var siktet rett mot krysset- og kastet deg for å få tak i den. Og akkurat det gjorde du. Du reiste deg fort opp igjen og kastet ballen til forsvarspilleren. Hun sendte den videre opp til midtbanespilleren som driblet seg helt frem til hjørnet og slo et høyt innlegg mot mål. Stine hoppet opp og headet den rett i mål. "NYDELIG!" ropte du så høyt du klarte.

Dere hadde spilt en stund, stillingen var 2-2 nå. Det var ti minutter til treningskampen deres var ferdig og Justin hadde ballen. Alle forsvarspillene sto ganske langt opp, og han hadde driblet seg forbi alle sammen. Nå måtte du ut å møte, og det gjorde du. Du kastet deg ned foran han for å ta ballen i hendene, og han falt over deg. Du følte en enorm smerte i låret, det var nesten uutholdelig. 

 

-frida

alle sangene til Justin

Publisert: 09.sep.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hei beliebers! Tenkte jeg skulle skrive alle sangene til justin, så her er dem! 

Baby
Believe
Bigger
Born to be somebody
Come home to me
Common denominator
Down to Earth
Dr Bieber
Eenie Meenie
Favorite Girl
Heartache
Heartless/Successfull
I'll be
Kiss n tell
Lady with the big brown eyes
Latin Girl
Love me
Mama's boy
Never let you go
Never say Never
Omaha mall
One less lonely girl
One time
Pants on the ground
Pick me
Pray
Rich Girl
Ride
Runaway Love
Shawty lets go
Somebody to love
Speaking in tounges
Swag so Mean
That should be me
U smile
Where are you now
Overboard
Won't stop
First dance
Look at me now
Ladies love me
Next to you
Set a place at the table
Stuck in the moment
Up
Trust issues

Mangler jeg noen?
-frida

Justin på NYC Fashion Night Out!

Publisert: 09.sep.2011 @ 14:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei beliebers ♥
Noen bilder lånt fra bibses.blogg.no

Er han ikke kjekk?

Likte du klærne hans? 
-frida

da er det enda en Bieber-blogg!

Publisert: 09.sep.2011 @ 13:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei, beliebers! Jeg heter Frida og er en av bloggerne her på forverbeliebers! Hun andre heter Marie, men hun blogger nok litt selv om det, tror jeg.
Uansett, som dere sikkert har skjønt skal vi blogge om Justin Bieber. Nyheter, bilder, kanskje historie, osv. Akkuratt nå er designet veldig rotete, men det er under oppussing! Elsker det bildet ♥

Skal du følge bloggen vår? 
-frida

hits