Link Link Link Link Link Link

Kategori: Historie

historie - del 3

Publisert: 12.sep.2011 @ 15:39 Kategori: Historie Kommentarer: 5

Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. 


"Hva skal vi gjøre i dag, da?" Spurte Line treneren, da alle hadde kommet inn i klasserommet. "Nei hva vil dere da?" Spurte hun og smilte. "Guttene fra Canada skulle til Ekeberg-sletta (der sem spiller kamper, for dere som ikke visste det) og være der hele dagen, kan ikke vi bare bli med dem da?" Spurte Stine og smilte stort. Alle de andre var enige. Du så ut, det var stekende sol. Du tok på deg dette:

fwpkj

Så gikk du ut med de andre. Du og Stine gikk bakerst, og litt sakte siden du gikk på krykker. Så gikk dere sammen til busstoppet, hvor guttene allerede var. "Hei!" Justin kom mot deg. Han ga deg en veldig kjapp klem før han trakk seg unna. Det ble en pinlig stillhet helt til bussen kom og dere gikk på. Den var veldig full, og dere så bare ett ledig sete. "Bare sett deg, du!" Sa Justin og smilte. "Neida, bare sett deg, du!" Sa du og smilte tilbake. "Nei, du går jo på krykker, kom igjen- bare sett deg!" Sa Justin. Og før dere visste ordet av det satt en dame der. "Jaja, sa du og stilte deg vedsidenav Justin. Det tok litt tid før bussen startet og kjøre siden det var så mange som skulle på bussen, men når alle var på og du sto ganske klemt inntill Justin siden det var så trangt startet dere å kjøre. Det ble litt kleint, og når dere svingte datt du ofte mot Justin.

"Ah, for en busstur!" Sa du mens du gikk ut av bussen. "Ja!" Sa Justin, og la til en liten latter. "Dere gikk til dem andre som sto å snakket om hva som skulle skje nå. "Alle kan bare gå rundt på sletta å gjøre hva dere vil, så møtes vi her klokka 15.00! Da skal vi hjem og skifte til fotballklær, siden dere skal spille kamper i kveld. Husk å drikk mye, og pass klokka!" Sa treneren deres. Stine kom bort til deg, og spurte om du ble med å gå bort til teltene. Du sa at du ble med, og var på tur til å gå da du kom på Justin som bare sto der. "Blir du med?" Spurte du og smilte. "Ja!" Han smilte stort. Du smilte litt og han ble med dere bort i teltene. Dere snakket ikke så mye på veien bort, dere bare gikk. "Hvor skal vi gå først?" Spurte du og så førs opp på Justin og så på Stine. Justin bare trakk søtt på skuldrene og smilte. "Stineee?" Sa du å viften hånden foran ansiktet hennes. Hun sto å så på noen gutter, typisk henne. "Hvah?" Sa hun og så på deg. "Hvor skal vi gå?" "DIT!" Sa Justin plutselig og pekte på en trikse-konkuranse. "GLEM DET!" Da du og tok et skritt bakover.. "Kom!" Sa Justin ivrig og tok deg i hånden. Han dro deg mot triksekonkuransen og prøvde seg. Han var kjempegod! Han sto der en god stund og trikset. Han klarte 68 før han mistet ballen. "Kom igjen, prøv du å!" Sa han og smilte storrt. "Aldri." Sa du og så strengt på han. "Hun vil gjerne prøve seg!" Sa Justin og så på en av de som jobbet der. "Jaja, Bare still deg i firkanten og her er en ball!" "Dust.." Sa du lavt og så på Justin. Han bare gliste. Du stilte deg i firkanten og begynte å trikse. Du hadde ikke tellingen selv, så du bare ventet til du ikke klarte mer. Du kjente du ble sliten i bena, og så bommet du på ballen. Justin sto der med et litt bekymret blikk, han var nok redd for at du hadde slått han.

Hva synes du?
//Sorry for kjedelig del! Og bare så dere vet det, det kommer fortere flere deler hvis dere kommenterer mye. Så bare tips venner- og kommenter mye!

EDIT: JA, JEG GLEMTE AT "DU" HADDE VONDT BEN.. JAJA

historie - del 2

Publisert: 09.sep.2011 @ 22:01 Kategori: Historie Kommentarer: 0

Du kastet deg ned foran han for å ta ballen i hendene, og han falt over deg. Du følte en enorm smerte i låret, det var nesten uutholdelig. 


Justin reiste deg fort opp. "Går det bra?!" Spurte han livredd. Du vred deg i smerte. Alle sto samlet rundt deg. Du lå der i noen sekunder før treneren deres kom løpende mot deg. Han hjalp deg opp og du la armen rundt nakken hans, og hinket opp mot klasserommet."Au!" Legen tok forsiktig på det blåe låret ditt. "Det er ikke noe alvorlig, bare en hardt slag. Kan gjøre vondt noen dager! Sa han, og surret bandasje og satte på noe annet hardt du ikke visste hva var. Så gikk alle ut så du skulle slappe av, men det varte ikke lenge før det banker på igjen. "Kom inn!" Roper du. En trist Justin kommer inn. "Hei!" Sier du glad. "Hei.." Sier han lavt og faker et smil. "Du, det går bra!" Sa du oppmuntrende. Han smilte litt og satte seg ned ved siden av deg. "Justin", sa han og strakk frem armen sin. "Haha, det vet jeg. "DN" Sa du og lo litt. Han lo litt han også. Så ble det en pinllig stillhet. "Hvordan går det med kamper og sånn, med beinet ditt?" Sa Justin pluselig. "Ehm, jeg får lov til å stå i mål, bare jeg ikke bruker beinet så mye ellers. Det er ikke noe farlig, bare et hardt slag!" Sa du og smilte. Justin nikket og smilte såvidt. "Sorry, altså.." Sa han og så opp på deg, så blikket deres møttes. Du så inn i de brune, snille øynene hans. De du elsket. "Det går helt fint! Seriøst, HELT fint." Du smilte. 

"Skal vi gå ut?" Spurte Justin plutselig. Dere hadde sittet lenge og snakket om alt mellom himmel og jord. "Ja, kanskje det" Sa du og smilte. Du reiste deg og begynte å gå ut. Du smilte litt til Justin, og han kom etter deg. Dere gikk ut til de andre som hadde dusjet og satt og snakket med de andre guttene på laget til Justin. "Hvor har dere vært'a?" Spurte Ryan når dere kom gående. "Bare i klasserommet" Sa Justin og smilte. Dere satt en stund og snakket alle sammen til det var leggetid. 

Du våknet av at alle snakket. "Hei syvsoveren!" Sa Heidi som satt i senga si. "Da må alle begynne å ordne seg, så går vi ned i frokostsalen!" Sa treneren. Dere skulle ha kamper i dag, men det var ikke før på eftan. Du tok på deg en topp og en fotballshorts og noen lette tøysko- Børstet håret og satte luggen i en spenne. Dere gikk samlet ned i spisesalen og så guttene satt der allerede. Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. Sorry for kjedelig del..
Hva synes du?
-frida

historie - del 1

Publisert: 09.sep.2011 @ 16:06 Kategori: Historie Kommentarer: 3

Hei! Tenkte jeg skulle lage historie jeg også, men det er min første, så tror den blir ganske kort! Men da setter jeg i gang.

Du var 16, og bodde i norge.  Du elsket fotball! Du var en normal 16-åring og hadde mange fine venner. Helt normalt liv. Du er bare en Justin Bieber fan, ikke belieber, bare en fan.
"JEG GLEDER MEG SÅ!" Ropte Stine, bestevennen din når du kom ut av bilen der dere skulle møte opp før dere dro til oslo, dere skulle på norway cup. "Jeg og!" ropte du og smilte kjempestort. Dere snakket lenge før dere begynte å kjøre. Du satte på musikk og sovnet fort.

"DN!" Moren din ristet i deg. "Vi er fremme!". Du gikk ut i bilen og tok ut kofferten din bak. Du fulgte etter dem andre inn i klasserommet før dere gikk ut. Det var utrolig fint der, med en stor kunstgressbane! Dere så dere litt rundt før klokka var 10 og alle gikk inn. Dere gikk gjennom noen regler og slik før klokka ble 11, og da la alle seg. Du sov på en dobbeltmadrass alene, bare fordi du likte å ha god plass. Du sovnet ganske fort.

Neste dag var fridag, siden dere hadde dratt litt tidelig. Dere bestemte dere for å trene, så du tok på deg leggbeskyttere, fotballstrømper, en litt stor fotballshorts og en vanelig t-skjorte. Så satte du opp håret i en strikk og tok på litt mascara, ikke noe mer siden dere bare skulle spille fotball. 

"Vi blir med dem!" Det var Stine. Hun pekte mot noen gutter på alderen din. Selvfølgelig, så guttegæren hun var! Alle sa at det var greit så dere gikk bort. "Hei!" Sa Stine ganske lavt. "Kan vi bli med og spille?" Sa hun litt høyere etterpå. "Øhm.." Sa en av guttene og så rart på dere. "Engelsk!" sa du lavt mens du dyttet til henne litt. "Can we play with you?" Sa hun litt usikkert med dårlig engelsk. (Jeg skriver på norsk selv om det er engelsk egentlig, fra nå av) "Ja, selvfølgelig!" Sa en annen gutt og smilte. "Dere mot oss?" Spurte Synne selvsikkert. "Kjør på!" Sa gutten. 

Dere skulle akkurat begynne, da du så han. Gutten med det fine håret, den fine kroppen, og de fantastiske brune øynene. Du trodde du skulle dø der og da, du sto rett foran- og skulle spille fotball mot selveste Justin Bieber! Du prøvde å roe deg ned, for du ville ikke drite deg ut.. Du prøvde å konsentrere deg om kampen, og det klarte du fint. Han var tydeligvis spiss, du var keeper. Dere startet og du sto konsentrert og så på ballen. En av guttene, som du nå så var en av bestevennene til Justin- Chaz hadde ballen og kom mot deg. Han var ved 16-meteren da han stoppet opp og skøt ballen rett mot mål. Du så på ballen, som var siktet rett mot krysset- og kastet deg for å få tak i den. Og akkurat det gjorde du. Du reiste deg fort opp igjen og kastet ballen til forsvarspilleren. Hun sendte den videre opp til midtbanespilleren som driblet seg helt frem til hjørnet og slo et høyt innlegg mot mål. Stine hoppet opp og headet den rett i mål. "NYDELIG!" ropte du så høyt du klarte.

Dere hadde spilt en stund, stillingen var 2-2 nå. Det var ti minutter til treningskampen deres var ferdig og Justin hadde ballen. Alle forsvarspillene sto ganske langt opp, og han hadde driblet seg forbi alle sammen. Nå måtte du ut å møte, og det gjorde du. Du kastet deg ned foran han for å ta ballen i hendene, og han falt over deg. Du følte en enorm smerte i låret, det var nesten uutholdelig. 

 

-frida

hits