Link Link Link Link Link Link

historie - del 3

Publisert: 12.sep.2011 @ 15:39 Kategori: Historie Kommentarer: 5

Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. 


"Hva skal vi gjøre i dag, da?" Spurte Line treneren, da alle hadde kommet inn i klasserommet. "Nei hva vil dere da?" Spurte hun og smilte. "Guttene fra Canada skulle til Ekeberg-sletta (der sem spiller kamper, for dere som ikke visste det) og være der hele dagen, kan ikke vi bare bli med dem da?" Spurte Stine og smilte stort. Alle de andre var enige. Du så ut, det var stekende sol. Du tok på deg dette:

fwpkj

Så gikk du ut med de andre. Du og Stine gikk bakerst, og litt sakte siden du gikk på krykker. Så gikk dere sammen til busstoppet, hvor guttene allerede var. "Hei!" Justin kom mot deg. Han ga deg en veldig kjapp klem før han trakk seg unna. Det ble en pinlig stillhet helt til bussen kom og dere gikk på. Den var veldig full, og dere så bare ett ledig sete. "Bare sett deg, du!" Sa Justin og smilte. "Neida, bare sett deg, du!" Sa du og smilte tilbake. "Nei, du går jo på krykker, kom igjen- bare sett deg!" Sa Justin. Og før dere visste ordet av det satt en dame der. "Jaja, sa du og stilte deg vedsidenav Justin. Det tok litt tid før bussen startet og kjøre siden det var så mange som skulle på bussen, men når alle var på og du sto ganske klemt inntill Justin siden det var så trangt startet dere å kjøre. Det ble litt kleint, og når dere svingte datt du ofte mot Justin.

"Ah, for en busstur!" Sa du mens du gikk ut av bussen. "Ja!" Sa Justin, og la til en liten latter. "Dere gikk til dem andre som sto å snakket om hva som skulle skje nå. "Alle kan bare gå rundt på sletta å gjøre hva dere vil, så møtes vi her klokka 15.00! Da skal vi hjem og skifte til fotballklær, siden dere skal spille kamper i kveld. Husk å drikk mye, og pass klokka!" Sa treneren deres. Stine kom bort til deg, og spurte om du ble med å gå bort til teltene. Du sa at du ble med, og var på tur til å gå da du kom på Justin som bare sto der. "Blir du med?" Spurte du og smilte. "Ja!" Han smilte stort. Du smilte litt og han ble med dere bort i teltene. Dere snakket ikke så mye på veien bort, dere bare gikk. "Hvor skal vi gå først?" Spurte du og så førs opp på Justin og så på Stine. Justin bare trakk søtt på skuldrene og smilte. "Stineee?" Sa du å viften hånden foran ansiktet hennes. Hun sto å så på noen gutter, typisk henne. "Hvah?" Sa hun og så på deg. "Hvor skal vi gå?" "DIT!" Sa Justin plutselig og pekte på en trikse-konkuranse. "GLEM DET!" Da du og tok et skritt bakover.. "Kom!" Sa Justin ivrig og tok deg i hånden. Han dro deg mot triksekonkuransen og prøvde seg. Han var kjempegod! Han sto der en god stund og trikset. Han klarte 68 før han mistet ballen. "Kom igjen, prøv du å!" Sa han og smilte storrt. "Aldri." Sa du og så strengt på han. "Hun vil gjerne prøve seg!" Sa Justin og så på en av de som jobbet der. "Jaja, Bare still deg i firkanten og her er en ball!" "Dust.." Sa du lavt og så på Justin. Han bare gliste. Du stilte deg i firkanten og begynte å trikse. Du hadde ikke tellingen selv, så du bare ventet til du ikke klarte mer. Du kjente du ble sliten i bena, og så bommet du på ballen. Justin sto der med et litt bekymret blikk, han var nok redd for at du hadde slått han.

Hva synes du?
//Sorry for kjedelig del! Og bare så dere vet det, det kommer fortere flere deler hvis dere kommenterer mye. Så bare tips venner- og kommenter mye!

EDIT: JA, JEG GLEMTE AT "DU" HADDE VONDT BEN.. JAJA

5 kommentarer

Postet av: Martine

Mer! ;)
Dato: 12.sep.2011 Tid: 21:16 URL:

Postet av: guri

mer!:)
Dato: 13.sep.2011 Tid: 20:23 URL:

Postet av: Jusstinbie

Mer plissssssssss
Dato: 15.sep.2011 Tid: 17:53 URL:

Postet av: Martine

Kom igjen! ♥
Dato: 15.sep.2011 Tid: 20:42 URL:

Postet av:

mer :D
Dato: 17.sep.2011 Tid: 00:22 URL:

Skriv en ny kommentar

hits