Link Link Link Link Link Link

"Stedet var en dyrehage i kveld"

Publisert: 10.sep.2011 @ 13:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Justin Bieber var æresgjesten til et av verdens mest berømte motehus. Det gikk noe vilt for seg.

Skal vi tro tenåringssensasjonen Justin Bieber (17) kan hans dag i New York (8. september, norsk tid) beskrives som en eneste stor virvelvind.

Den 17 år gamle popsensasjonen tok et fly fra Atlanta til New York for å delta på én av torsdagens mange stjernespekkede Fashion Night Out-eventer. (Fashion Night Out er en gigantisk shoppingkveld hvor over 1000 eksklusive klesbutikker i New York og verden over åpner dørene sine under moteuka og tiltrekker seg de aller største stjernene i bransjen).

Det hele startet med at Justin tok en tur innom Ray's Pizza for en liten matbit, hvor han forøvrig lagde en hel haug med morsomme grimaser til paparazzien. Deretter hoppet han i bilen og dro til det eksklusive motehuset Dolce & Gabbanas butikk i Madison Avenue. Der var Justin, sammen med blant andre RnB-stjernen Usher, en av kveldens æresgjester og 17-åringen deltok på arrangementet for å samtidig støtte veldedighetskampanjen Pencils of Promise.

Som seg hør og bør, var JB kledd i D&G-klær fra topp til tå, inkludert en kul og lilla skinnjakke, og ifølge thedailybeast signerte tenåringsstjernen blant annet noen ekslusive D&G-t-skjorter (som kostet over 1000,- kroner stykket!) og overrasket gjestene med å fremføre en spontan coverversjon av Asher Roths låt «I Love College».

Og da det hele var over noen få timer senere, hadde tydeligvis alle Belieberne i New York, fått med seg nyheten om at idolet var i byen. For da Justin forlot stedet via bakdøren, flokket tusenvis av fans seg rundt stjernen og forsøkte å hale og dra i den unge gutten idet han satte seg inn i bilen.

- Det var ikke akkurat som jeg hadde forventet, og en vill dag. Men til slutt klarte vi å samle inn nok penger for veldedighet til å bygge en ny skole med Pencils of Promise, delte Justin på Twitter da han hadde fått summet seg litt etter den lange dagen.

- På flyet gjennom natten. Takk til all fansen som møtte opp i kveld. Fikk rocke med brødrene mine Asher Roth og Usher. Det stedet var en dyrehage i kveld. Men vi rocket 
«I Love College» med Asher Roth og fansen. Kult øyeblikk, la han til litt senere.

//bibses


-Frida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits