Link Link Link Link Link Link

historie - del 2

Publisert: 09.sep.2011 @ 22:01 Kategori: Historie Kommentarer: 0

Du kastet deg ned foran han for å ta ballen i hendene, og han falt over deg. Du følte en enorm smerte i låret, det var nesten uutholdelig. 


Justin reiste deg fort opp. "Går det bra?!" Spurte han livredd. Du vred deg i smerte. Alle sto samlet rundt deg. Du lå der i noen sekunder før treneren deres kom løpende mot deg. Han hjalp deg opp og du la armen rundt nakken hans, og hinket opp mot klasserommet."Au!" Legen tok forsiktig på det blåe låret ditt. "Det er ikke noe alvorlig, bare en hardt slag. Kan gjøre vondt noen dager! Sa han, og surret bandasje og satte på noe annet hardt du ikke visste hva var. Så gikk alle ut så du skulle slappe av, men det varte ikke lenge før det banker på igjen. "Kom inn!" Roper du. En trist Justin kommer inn. "Hei!" Sier du glad. "Hei.." Sier han lavt og faker et smil. "Du, det går bra!" Sa du oppmuntrende. Han smilte litt og satte seg ned ved siden av deg. "Justin", sa han og strakk frem armen sin. "Haha, det vet jeg. "DN" Sa du og lo litt. Han lo litt han også. Så ble det en pinllig stillhet. "Hvordan går det med kamper og sånn, med beinet ditt?" Sa Justin pluselig. "Ehm, jeg får lov til å stå i mål, bare jeg ikke bruker beinet så mye ellers. Det er ikke noe farlig, bare et hardt slag!" Sa du og smilte. Justin nikket og smilte såvidt. "Sorry, altså.." Sa han og så opp på deg, så blikket deres møttes. Du så inn i de brune, snille øynene hans. De du elsket. "Det går helt fint! Seriøst, HELT fint." Du smilte. 

"Skal vi gå ut?" Spurte Justin plutselig. Dere hadde sittet lenge og snakket om alt mellom himmel og jord. "Ja, kanskje det" Sa du og smilte. Du reiste deg og begynte å gå ut. Du smilte litt til Justin, og han kom etter deg. Dere gikk ut til de andre som hadde dusjet og satt og snakket med de andre guttene på laget til Justin. "Hvor har dere vært'a?" Spurte Ryan når dere kom gående. "Bare i klasserommet" Sa Justin og smilte. Dere satt en stund og snakket alle sammen til det var leggetid. 

Du våknet av at alle snakket. "Hei syvsoveren!" Sa Heidi som satt i senga si. "Da må alle begynne å ordne seg, så går vi ned i frokostsalen!" Sa treneren. Dere skulle ha kamper i dag, men det var ikke før på eftan. Du tok på deg en topp og en fotballshorts og noen lette tøysko- Børstet håret og satte luggen i en spenne. Dere gikk samlet ned i spisesalen og så guttene satt der allerede. Jentene satte seg ved dem, og justin så på deg og ga deg et tegn om at du skulle sette deg ovenfor han. Du smilte til han og satte seg der. Dere sa ingenting under maten, men du merket at Justin beinflørtet litt med deg. Du så opp på han og han latet som ingenting og bare spiste. Du gliste litt og spiste ferdig. Sorry for kjedelig del..
Hva synes du?
-frida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits